Спорт

Борачите на Олимпија на прием кај градоначалникот Благој Бочварски

Борачите на Олимпија на прием кај градоначалникот Благој Бочварски

По високите резултати на турнирот „Победник“ во Белград, каде борачите на Олимпија осовија најмногу медали од македонските претставници, денеска претставници на клубот беа на прием кај градоначалникот на Штип, Благој...

Read more
Page 3 of 3 1 2 3