Tag: авио

Во Белгија денес не се работи, се штрајкува – Откажани сите авио летови !

Во Белгија денес не се работи, се штрајкува – Откажани сите авио летови !

Генералниот штрајк поради платите и условите за работа ја стави Белгија на пауза, што доведе до тотален хаос на аеродромите, на патиштата и во воздушниот сообраќај, пренесува РТ. Иако „Браселс ...