Tag: баба

ВИДЕО: Руска „супер-бабичка“, дење е чистачка а навечер танцува на шипка !?

ВИДЕО: Руска „супер-бабичка“, дење е чистачка а навечер танцува на шипка !?

Светлана Мирошкина (65) е баба од Сибир, која почнала да танцува на шипка пред пет години и набргу станала професионалка. Таа тврди дека поради танцувањето, се чувствува помлада и оттогаш ...