Tag: девојче

Седумгодишно девојче починало од дехидрација и шок на границата Мексико-САД !

Седумгодишно девојче починало од дехидрација и шок на границата Мексико-САД !

Седумгодишното девојче од Гватемала кое со својот татко се обиде илегално да ја преминат границата Мексико – САД почина поради дехидратација кратко време откако тие беа приведени, известува „Вашингтон пост”. ...