Tag: летови

Летовите во прекин откако човек со автомобил влегол насилно на аеродромот во Хановер !

Летовите во прекин откако човек со автомобил влегол насилно на аеродромот во Хановер !

На аеродромот во Хановер беше прекинат воздушниот сообраќај по инцидентот кога човек со автомобил се пробил низ влезната капија на оградената аеродромска зона. Човекот, според германските медиуми, е приведен, а ...