Tag: устав

Катимерини: Заев и се додворува на домашната јавност додека да поминат уставните измени !

Катимерини: Заев и се додворува на домашната јавност додека да поминат уставните измени !

Амандманите на македонскиот устав, кои треба да бидат ратификувани наскоро во парламентот, се во согласност со Преспанскиот договор меѓу Скопје и Атина, соопшти неименуван извор од грчката влада за државната ...