tvstar

tvstar

Последните стотина од евидентираните илјада земјоделци од карбинско денеска ги добија картичките за користење на „зелена“ нафта

На две кола пред крајот Брегалница очекува две победи

Безмалку 50 евра, 60 годишниот земјоделец од Карбинци, Марко Атанасов ќе заштеди во потрошувачката на нафта за орање на сопствените...

Read more

Општинската власт во Пробиштип локална власт фрла 20 милиони денари во бунар ,обвини на прес ГДУ. Правиме проект во интерес на граѓаните возвратија од општината.

На две кола пред крајот Брегалница очекува две победи

Општинската локална власт во Пробиштип, во бунар фрла 20 милиони денари. Со вакви обвинувањаденес на прес конференција излегоа од локалниот...

Read more
Page 1 of 571 1 2 571