tvstar

tvstar

Актерката од „Очајни домаќинки“ платила мито за децата да си ги запише на елитен Универзитет – И виси казна од половина милијарда долари !

Актерката од „Очајни домаќинки“ платила мито за децата да си ги запише на елитен Универзитет – И виси казна од половина милијарда долари !

Актерките, кои се во центарот на скандалот околу запишувањето на своите деца на елитните факултети преку врски, на мета се...

Read more
Page 114 of 295 1 113 114 115 295