tvstar

tvstar

Едни си даваат отказ под притисок на јавноста, “други„ вработуваат уште ! ЕЛЕМ стана синоним за партиски вработувања !

Едни си даваат отказ под притисок на јавноста, “други„ вработуваат уште ! ЕЛЕМ стана синоним за партиски вработувања !

Продолжува вработувањето на блиски членови на семејствата на функционери од ДУИ и по укажувањето на премиерот Заев. Како најатрактивна компанија...

Read more
Page 115 of 247 1 114 115 116 247