tvstar

tvstar

Реакција на граѓани. Дали Косовска и Радански Пат од ризични се претвараат во озогласени улици на криминалот?

Реакција на граѓани. Дали Косовска и Радански Пат од ризични  се претвараат во озогласени улици  на криминалот?

Многу кражби, насилство и голема  несигурност владее кај жителите  и минувачите на познатите  штипските улици  Косовска и Радански Пат.  Гледачи...

Read more
Page 283 of 293 1 282 283 284 293