tvstar

tvstar

За една година, Македонска Каменица врати долг од 30 милиони денари и реализира крупни инфраструктурни проекти, се пофали градоначалничката Стаменкова

Одбележани 50 години ФК „Каменица Саса“

За една година, Македонска Каменица успеа да врати долг од 30 милиони денари и да реализира крупни инфраструктурни проекти. Вака...

Read more
Page 57 of 70 1 56 57 58 70