tvstar

tvstar

ВИДЕО: Опозициониот британски лидер Корбин ја нарекол премиерката Меј „глупава жена“ и си го навлече гневот на јавноста !

ВИДЕО: Опозициониот британски лидер Корбин ја нарекол премиерката Меј „глупава жена“ и си го навлече гневот на јавноста !

Лидерот на британските лабуристи Џереми Корбин во текот на седница на парламентот изјавил дека Тереза Меј е “глупава жена“, оцениле...

Read more
Page 601 of 621 1 600 601 602 621