Забава

Не сакала да се види повторно со него, оти не и платил вечера од 110 евра !

Не сакала да се види повторно со него, оти не и платил вечера од 110 евра !

Корисник на Редит го споделил своето негативно искуство од својот прв состанок, откако помислил дека поминал добро, но девојката која излегла со него, не се сложила со тоа. После првиот...

Read more

ВИДЕО: Руски маратонец истрчал 38 километри на темперетура од -52 степени ?!

ВИДЕО: Руски маратонец истрчал 38 километри на темперетура од -52 степени ?!

Иља Пестерев, учесник на првиот меѓународен маратон на „ледениот пол“, како уште го нарекуваат Ојмјакон, најстудената населба на планетата Ојмјакон, истрча 38 км на температура од минус 52 степени. На...

Read more

ВИДЕО: Пилот со неверојатен маневар спасил повреден скијач на француските Алпи !

ВИДЕО: Пилот со неверојатен маневар спасил повреден скијач на француските Алпи !

Пилот со неверојатен маневар спаси скијач кој претрпел сериозна повреда на ногата на француските Алпи. Но, поради стрмниот терен, леталото не можеше да биде приземјено, па пилотот го приближи хеликоптерот...

Read more

“Такси” службите во Кина работат исклучиво со електрични возила и само во еден град ги има над 20.000 !

“Такси” службите во Кина работат исклучиво со електрични возила и само во еден град ги има над 20.000 !

Еден од најголемите кинески градови , Шенжен , стигна до 99 % покриеност на такси службата со електрични возила. Градот во јужниот дел на Кина објави дека од 21 689...

Read more

Јапонските газди воведуваат половина час оправдано спиење на работа за вработените !

Јапонските газди воведуваат половина час оправдано спиење на работа за вработените !

Јапонските работодавачи одлучија спиењето на работното место да стане дел од работните обврски на секој вработен.Тоа не значи дека вработените ќе спијат на работното место туку ќе добијат соба за...

Read more
Page 21 of 28 1 20 21 22 28