Здравје и Убавина

Природа и здравје – Природен лек против кашлица и бронхитис

Природа и здравје – Природен лек против кашлица и бронхитис

Во овој период од годината чести се вирусните или бактериските инфекции. За овие порблеми постојат природни лекови, кои ќе се изборат со болеста. А еве и еден рецепт: Потребно е: 250 мл млеко, лажица...

Read more
Page 3 of 3 1 2 3