Здравје и Убавина

Природа и здравје – Лук против болки во увото

Природа и здравје – Лук против болки во увото

Д-р Џон Демартини стана популарен по филмот "Тајната". Неговите програми и вежби истражуваат различни теми поврзани со здравјето и благосостојбата на организмот, па негови совети презентираме во денешнава рубрика „Природа...

Read more

Природа и здравје – Лек за чир во желудник

Природа и здравје – Лек за чир во желудник

Научник од Универзитетот во Манчестер открил дека компирите содржат уникатни антибактериски молекули кои можат да се користат при третман на чир во желудникот. Во истражувањето, открил дека клучната молекула може...

Read more

Природа и здравје – Чистење на црниот дроб со ловоров лист

Утре Осогово на пријателски меч со Вардар Неготино

Денеска во рубриката „Природа и здравје“ Ви нудиме еден многу ефикасни рецепти за прочистување на црниот дроб од книгата на рускиот фитотерапевт Јуриј Константинов - "Чистење на телото со народни...

Read more
Page 3 of 4 1 2 3 4