Здравје и Убавина

Природа и здравје – Народен рецепт за низок крвен притисок

Природа и здравје – Народен рецепт за низок крвен притисок

Нискиот крвен притисок знае да направи проблем во извршувањето на секојдневните обврски. Оваа ситуација може да биде непријатна исто и како покачениот крвен притисок, па така докторот Рудолф Броис ни...

Read more

Природа и здравје – Природен лек против кашлица и бронхитис

Природа и здравје – Природен лек против кашлица и бронхитис

Во овој период од годината чести се вирусните или бактериските инфекции. За овие порблеми постојат природни лекови, кои ќе се изборат со болеста. А еве и еден рецепт: Потребно е: 250 мл млеко, лажица...

Read more
Page 5 of 5 1 4 5