Македонија

Кој може да издржи. Од јануари до мај цените на горивата поскапи за 11 денари по литар.

Кој може да издржи. Од јануари до мај цените на горивата  поскапи за 11 денари по литар.

Новите цени на горивата од полноќ  прават  континуитет на покачувања кој на никој не им се допаѓа. Поскапувањето не е добро и влијае на стандарот... Не е во ред покачувањето...

Read more

СДСМ, ВМРО и ДУИ се иста партија, тврдат од новоформираната Демократи

СДСМ, ВМРО и ДУИ се иста партија, тврдат од новоформираната Демократи

За 28 години, СДСМ, ВМРО и ДУИ покажаа дека не се разликуваат меѓусебно и дека во суштина се една Партија. Ова е ставот на претстедателот на новоформираната политичка патрија Демократи ...

Read more

Дали за политичарите и јавните личности треба да има задолжителен психо и нарко тест?

Дали  за политичарите и јавните личности  треба да има задолжителен психо и нарко тест?

Психо  анализа за менталното здравје  но  и нарко  тестови   за сите политичари и јавни личности, директори, министри, секретари и останати високи службеници треба да има, сметаат граѓаните. На нив, поединци ...

Read more

РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА СО ЕУ ПАСОШ

РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА СО ЕУ ПАСОШ

Вработување во една од високо рангираните фирми на пазарот на трудот во Германија Обезбедено и платено:      - Превоз од Марибор (Словенија) до градилиштето/фабриката во Германија и назад за време...

Read more

Нови проблеми во преговорите: Косово усвои резолуција за геноцид на Србија !

Нови проблеми во преговорите: Косово усвои резолуција за геноцид на Србија !

Пратениците на собранието на Косово усвоија резолуција за „геноцид на Србија на Косово“. За резолуцијата за наводниот геноцид на српските сили на Косово во 1998 и 1999 година гласаа 79...

Read more

Странските компании во Македонија работат како никогаш досега. Раснат и приходите и профитите.

Странските компании во Македонија работат како никогаш досега.  Раснат и приходите и профитите.

Странските компании во Македонија работат  како никогаш досега а рекорд  им бележат и приходот и профитот. Најголема  странска инвестиција  кај нас е Џонсон Мети,  а  нејзиниот последен годишен приход е...

Read more
Page 1 of 29 1 2 29