Популарно

Животен парадокс. Најдобриот ѕидар од Делчево не може да си ја изѕида сопствената куќа

Животен парадокс. Најдобриот ѕидар од Делчево   не може да си ја изѕида сопствената куќа

Животен парадокс. Најдобриот ѕидар од Делчево   не може да си ја изѕида сопствената куќа која со години наназад тоне во влага. Со свои раце подигнал над 1.000 куќи во Делчево,...

Read more

Судска медицина ги утврдува причините за синока починатиот пожарникар Ѓорѓи Џонов

Судска медицина  ги  утврдува причините  за  синока починатиот   пожарникар  Ѓорѓи Џонов

Судска медицина ги утврдува  причините за смртта  на  синоќа починатиот  57-годишен пожарникар   Ѓорѓи Џонов од Штип.  Иако во  вакви случаи  секогаш има  службена процедура,  наодите од неа  и овој пат...

Read more

ВИДЕО: Се обидел да си го удави бебето ! Полицајци го спасиле по 7 минути под вода !

ВИДЕО: Се обидел да си го удави бебето ! Полицајци го спасиле по 7 минути под вода !

Шестмесечно бебе е пронајдено живо како лебди во езеро во северозападниот дел на Мисури, неколку минути откако нејзиниот татко наводно признал во полиција дека се обидел да го удави. Бесчувствителниот...

Read more

ВИДЕО: Опозициониот британски лидер Корбин ја нарекол премиерката Меј „глупава жена“ и си го навлече гневот на јавноста !

ВИДЕО: Опозициониот британски лидер Корбин ја нарекол премиерката Меј „глупава жена“ и си го навлече гневот на јавноста !

Лидерот на британските лабуристи Џереми Корбин во текот на седница на парламентот изјавил дека Тереза Меј е “глупава жена“, оцениле читачите од усни. Неговата забелешка која не се слушнала, но...

Read more

Горѓи Џонов (57) е починатиот штипски пожарникар ! Гаснел пожар на оџак во соба со неисправен апарат !?

Горѓи Џонов (57) е починатиот штипски пожарникар ! Гаснел пожар на оџак во соба со неисправен апарат !?

Горѓи Џонов, искусен пожарникар на возраст од 57 години почина доцна попладнево при гаснење на пожар во стан на шести кат на улицата „Браќа Даневи“ во Штип. Противпожарната служба примила...

Read more

Државата и Општината Македонска Каменица бараат кров за Стоиле Стоилов

Државата и Општината Македонска Каменица бараат кров за Стоиле Стоилов

Државата и Општината Македонска Каменица бараат кров за Стоиле Стоилов од Цера кој пред два дена беше пронајден презмрзнат и итно хоспитализиран во Штипската болница. Стоиле овде ќе остане уште...

Read more

Големиот одрон на патниот патот Македонска Каменица Делчево се уште нерасчистен

Големиот одрон на патниот патот Македонска Каменица Делчево се уште нерасчистен

До изготовката на овој рапорт, се уште е во прекин сообраќајот на делницата Македонска Каменица – Делчево на магистралата А 4, информира за ТВ Стар, раководителот на штипската подружница на...

Read more
Page 73 of 85 1 72 73 74 85