Регион

Можат ли градоначалниците од регионот заедничките проблеми да ги решавата заеднички

Можат ли градоначалниците од регионот заедничките проблеми да ги решавата заеднички

Кучиња скитници, комарци, пожари , диви депонии се само дел од проблемите со кои се соочуваат сите општини од регионот . Овие проблеми им тежат на глава градоначалниците и на...

Read more

Штипските пожарникари биле ангажирани да гаснат политички пожар, тврди ВМРО

Штипските пожарникари биле ангажирани да гаснат политички пожар, тврди ВМРО

Штипските пожарникари биле ангажирани да гаснат политички пожар, тврди ВМРО ДПМНЕ на прес конференција. Според нив, на 20 дена пред кампањата а претседателските избори, во Штип се крши Изборниот законик:...

Read more

Дали Достоинство на Стојанче Ангелов се гаси поради мал број на членови?

Дали  Достоинство на Стојанче Ангелов  се гаси поради мал број на членови?

Плакати со повик за потпис и поддршка на партијата Достоинство на генералот Стојанче Ангелов можат да се видат во Штип.  Ова кај дел од јавноста предизвика  коментари дека Достиоинство се...

Read more

Сопружниците Митриновски од Пехчево, од денес се на улица. Куќата целосно им изгоре во пожар, на денот кога славеа 60 години брак

Сопружниците Митриновски од Пехчево,  од денес се на улица. Куќата целосно им изгоре во пожар, на денот кога славеа 60 години брак

Сопружниците Митриновски од Пехчево,  од денес се на улица. Куќата целосно им изгоре во пожар : „На лице место е затекнато пожар на куќа, кровната конструкција е целосно опожарена, интервенирано...

Read more
Page 60 of 103 1 59 60 61 103