Спорт

Фрида, ќерката на боксерот Џорџ Форман изврши самоубиство !

Фрида, ќерката на боксерот Џорџ Форман изврши самоубиство !

Фрида Форман, поранешна професионална боксерка и ќерка на Џорџ Форман, еден од најдобрите светски боксери во тешка категорија, изврши самоубиство во семејната куќа. Таа е пронајдена мртва во нејзината куќа...

Read more

Врие во Третата лига Исток

Врие во Третата лига Исток

Врие во Третата лига Исток. Првенството кое требаше да стартува во недела и дефинитивно беше одложено од страна на раководството на лигата со образложение, кое беше иницијална каписла за незадоволството:...

Read more
Page 12 of 28 1 11 12 13 28