Култното место за Штип и Ново Село – Л’џите, потрупано со ѓубре, обвинува ВМРО

Гоце Серафимов од ПСК Осогово на врвот Тубкал во северна Африка

Култното место за Штип и Ново Село – Л’џите, потрупано со ѓубре, обвинија од ВМРО ДПМНЕ на прес конференција: „Градоначалникот не води сметка за туристичките точки во градот, па затоа...

Read more

Младите медицинари од Штип ги собраа наградите од неколку државни натпревари

Гоце Серафимов од ПСК Осогово на врвот Тубкал во северна Африка

Младите медицинари од Штип ги собраа наградите од неколку државни натпревари. Во најдобро светло тие се покажаа на натпреварот по биологија: „По шести пат се одржа државното првеснтво и на...

Read more

Јавно да се објават имињата на одговорните за продажба на старите гаражи на Стипион бара ГДУ

Гоце Серафимов од ПСК Осогово на врвот Тубкал во северна Африка

ГДУ: Кој е одговорен за дислокацијата на Стипион? Јавно да се објават имињата на одговорните за продажба на старите гаражи на „Стипион“ бара ГДУ: „Граѓанско Демократска Унија - Штип, прашува:...

Read more

ФК „Брегалница“ многу чини, а нема резултати, тврди ВМРО. Оштината бара газда за Брегалница, возврати Бочварски

ФК „Брегалница“ многу чини, а нема резултати, тврди ВМРО. Оштината бара газда за Брегалница, возврати Бочварски

Фудбалскиот клуб „Брегалница“ многу чини, а нема резултати. Со вакви обвинувања излегоа денес на прес конференција од штипскиот огранок на ВМРО ДПМНЕ: „ Поминаа две години откако раководството на ФК...

Read more

ГДУ прашува: До кога механизацијата на Стипион ќе стои во самиот град

ГДУ прашува: До кога механизацијата на Стипион ќе стои во самиот  град

До кога сепарацијата и механизацијата на Стипион ќе стои во самиот  град, прашаа на прес од штипскиот огранок на Граѓанско демократската унија: „До кога луѓето што живеат во близина на...

Read more
Page 1 of 57 1 2 57