Uncategorized

Крај на советничката неодговорност. Отсега секој денар ќе мора да си го заработат

Крај на советничката  неодговорност. Отсега секој денар ќе мора да си го заработат

Отсега ќе  нема  пари за советниците кои нема да присустуваат на седници на  општинските совети. Многумина од  ја претераа па на седници одеа кога сакаат или пак  седниците ги напуштаа...

Read more

ФОТО/ВИДЕО: Претставници н американската амбасада во Белград, ги организираат демонстрантите против Вучиќ !

ФОТО/ВИДЕО: Претставници н американската амбасада во Белград, ги организираат демонстрантите против Вучиќ !

Порталот Говори Србија поседува ексклузивни фотографии и видео материјали со кои несомнено се докажува дека американската амбасада е зад демонстрациите во Белград, кои се одржуваат од декември минатата година под...

Read more

Штипски кардиохирург открил криминална шема за празнење на Државен фонд

Штипски кардиохирург открил криминална шема  за празнење на  Државен фонд

Штипксиот кардиохирург д-р Горан Миланов открил голема  криминална шема за празнење на државниот фонд  на Бугарија. Д-р Миланов  со години бил  еден од хирурзите во „Аџибадем Систина“  во болницата во...

Read more

Откако Џеј Зи и Бијонсе снимија спот во Лувр, на музејот му донесоа 10 милиона туристи во 2018 !

Откако Џеј Зи и Бијонсе снимија спот во Лувр, на музејот му донесоа 10 милиона туристи во 2018 !

Минатата година, Beyonce и Jay Zee ги изненадија своите фанови со буквално уметнички клип за песната “Apes ** t”.Видеото било снимено во Лувр, а дозволата на музеј многукратно им ги...

Read more
Page 2 of 3 1 2 3