8.6 C
New York
Monday, February 6, 2023

Buy now

spot_img

Global News

Сиромаштијата се повеќе притиска. Дури половина од парите ги трошиме за храна

Дури  47 % од омашниот буџет во Македонија се троши само за елементарна прехрана, покажуваат најновите истражувања на Евростат. Речиси половина, а некаде и повеќе...

Travel Guides

Gadgets

Битиќи: Првите странски работници кои ќе дојдат во Македонија ќе бидат од Западен Балкан. Биснисот скептичен

Првите странски работници кои ќе дојдат во Македонија ќе бидат од Западен Балкан. Тоа е Регионот  од каде Државата ќе се обиде да привлече...

Receipes

Битиќи: Првите странски работници кои ќе дојдат во Македонија ќе бидат од Западен Балкан. Биснисот скептичен

Првите странски работници кои ќе дојдат во Македонија ќе бидат од Западен Балкан. Тоа е Регионот  од каде Државата ќе се обиде да привлече...
0FansLike
3,702FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Most Popular

Fitness

Битиќи: Првите странски работници кои ќе дојдат во Македонија ќе бидат од Западен Балкан. Биснисот скептичен

Првите странски работници кои ќе дојдат во Македонија ќе бидат од Западен Балкан. Тоа е Регионот  од каде Државата ќе се обиде да привлече...

Сиромаштијата се повеќе притиска. Дури половина од парите ги трошиме за храна

Дури  47 % од омашниот буџет во Македонија се троши само за елементарна прехрана, покажуваат најновите истражувања на Евростат. Речиси половина, а некаде и повеќе...

Проблем за кој не зборуваат ниту мажите ниту жените

Тие се болни, непријатни и хронични, дуро можат да бидат и опасни, доколку нивната ескалација се случи кога не треба. Станува збор за трауматичните...

КБ Штип се гради веќе 16 години

Во политичките кампањи и на терен, КБ Штип се гради веќе 16 години. Болницата како тема и магнет за нови гласачи во партиските програми...

Канти за ѓубре немаат ниту „Исар“ ниту граѓаните

Со банален, но не и наивен проблем се соочувата голем број штипски семејства. Не можат да набават нови канти за ѓубре, откако старите им...

Gaming

Битиќи: Првите странски работници кои ќе дојдат во Македонија ќе бидат од Западен Балкан. Биснисот скептичен

Првите странски работници кои ќе дојдат во Македонија ќе бидат од Западен Балкан. Тоа е Регионот  од каде Државата ќе се обиде да привлече...

Latest Articles

Must Read