Tag: абортус

БИЗАРНО: Американски свештеник кој бараше смртна казна за абортус, со години ја силувал внуката !

БИЗАРНО: Американски свештеник кој бараше смртна казна за абортус, со години ја силувал внуката !

Американскиот свештеник , кој јавно се залагал за воведување смртна казна за жените кои абортираат , е обвинет за сексуално злоставување на својата 13 годишна внука. Пасторот Стивен Братон две ...

Во Скопје се родило најголемото бебе во државава !

САД: По Алабама, и Мисури сака да донесе закон за забрана на абортусот !

Мисури е најновата сојузна држава која усвои рестриктивен предлог закон за забрана на абортусот. Одлуката е дополнителен поттик за националното движење против абортусот за кое републиканците се надеваат дека ќе ...

Во Скопје се родило најголемото бебе во државава !

САД: Во Алабама, усвоен Закон со кој за абортус, може да се добие доживотен затвор !

Сенатот на американската држава Алабама донесе закон за забрана на абортусот, со многу мали исклучоци, што ќе биде најстрогиот закон за абортус во Америка кога гувернерката на Алабама ќе го ...