Tag: аптеки

Косово: Повлечена вијагра од аптеките заради штетност !

Косово: Повлечена вијагра од аптеките заради штетност !

Косовската Агенција за медицински производи и опрема (АКППМ) денеска соопшти дека по извршените лабораториски тестирања, од пазарот повлекла еден вид на препаратот вијагра. – Ве известуваме дека продуктот Био-сутра со ...