Tag: бебе

ВИДЕО: Полицаец во САД, спасил бебе кое не дишело, додека мајката го носела во болница !

ВИДЕО: Полицаец во САД, спасил бебе кое не дишело, додека мајката го носела во болница !

Полицаецот Вилијам Кимбро запрел автомобил во кој биле две жени и бебе. Жената што возела рекла дека брзаат во болница бидејќи бебето старо 12. дена после хранењето престанало да дише… ...

ФОТО: Жител на Нови Сад фотографирал змија во количката на своето бебе – За среќа, бебето не било во неа !

ФОТО: Жител на Нови Сад фотографирал змија во количката на своето бебе – За среќа, бебето не било во неа !

Жител на Нови Сад бил шокиран од глетката на познатото капалиште Штранд.Таму се појавијала змија кои прилично ги вознемирија жителите на Нови Сад. Тој изјави дека една змија се пикнала ...

Србија: Мајка ја оставила намерно корпата со бебето во такси а кажала дека внатре има мачка ?!

Србија: Мајка ја оставила намерно корпата со бебето во такси а кажала дека внатре има мачка ?!

Непозната женска личност во такси во Врњачка Бања оставила корпа во која имало дете, под изговор дека во корпата има мачка. Жената во такси возилото влегла со две деца и ...

Page 1 of 2 1 2