Tag: Безбедност

Дошла од Шведска за нашите цариници да и “украдат” 3000 евра на скопскиот аеродром ?!

Инспектор успеал да протне лажна бомба низ аеродромот во Љубљана за да докаже дека безбедноста е слаба !

Безбедносниот инспектор на Агенцијата за цивилно воздухопловство на Словенија, кој се преправал дека е патник, успеал минатата недела да пренесе лажна експлозивна направа во близина на контролните пунктови на аеродромот ...

ВИДЕО: Во Италија, со багери украле 2.3 милиони евра од блиндирано возило на сред автопат !?

Италија се плаши од терористички напади – Зголемен степенот на безбедност !

Италија ќе ги зајакне безбедносните мерки за да избегне напаѓачот врз џамиите во Нов Зеланд да добие свои „следбеници“ во земјата, изјави италијанскиот министер за внатрешни работи и лидер на ...