Tag: Бих

Хрватска: Маж со пила и исекол два прста на сопругата !

БиХ: Судски полицаец си иглрал со пиштол, случајно убил човек !

Судскиот полицаец Младен Деуриќ уби маж на влезот во судот во местото Власеница, во источна Босна. Полицаецот веднаш е уапсен, а локалните медиуми пренесуваат дека станува збор за несреќен случај. ...

ВИДЕО: Потрага по шестгодшно дете во БиХ кое паднало во поток – Мајката скокнала да го спаси !

ВИДЕО: Потрага по шестгодшно дете во БиХ кое паднало во поток – Мајката скокнала да го спаси !

Во БиХ има потрага по шестгодишно дете кое паднало во поток, а мајката скокнала да го спаси. Во местото Бегов Хан кај Жепча денеска шестгодишно дете паднало во поток, чиј ...

БиХ се подготвува за поплави – Граѓаните повикани на внимателност !

БиХ се подготвува за поплави – Граѓаните повикани на внимателност !

Сите служби на Босна и Херцеговина задолжени за заштита и спасување се ставени во состојба на зголемена готовност, поради опасност следната недела земјата да биде зафатена од поплави, кога се ...

Дојава за бомба, го испразни кантонскиот суд во Сараево !

Дојава за бомба, го испразни кантонскиот суд во Сараево !

Сараевската полиција добила дојава за бомба поставена во зградата на Кантонскиот суд во Сараево. Од Оперативниот центар при Министерството за внатрешни работи во Сараево наведуваат дека е во тек контрадиверзионен ...

ФОТО: Полицајци во БиХ тргнале по мигранти, не виделе дека нема мост, па завршиле во река !

ФОТО: Полицајци во БиХ тргнале по мигранти, не виделе дека нема мост, па завршиле во река !

Неверојатна глетка можела да се види во неделата во Нови Травник.Два автомобили завршиле во реката Грлоници, од кои едниот полициски, и тоа на делот каде имало срушен мост од поплавите. ...

Page 1 of 3 1 2 3