Tag: Бих

По БиХ, Македонија втора најзагадена земја во Европа !

По БиХ, Македонија втора најзагадена земја во Европа !

Анализата што ја спроведоа швајцарската организација „Ај-кју ер“, која собира податоци за квалитетот на воздухот ширум светот, и меѓународната организација „Гринпис“, покажува дека Македонија била втора земја во Европа, според ...

ВИДЕО: По Хрватска, силен ветер превртуваше камиони на пат и во БиХ !

ВИДЕО: По Хрватска, силен ветер превртуваше камиони на пат и во БиХ !

Освен во Хрватска, невреме со силен ветер зафати и делови од БиХ.Во градот Мостар беснееше силно невреме, а ветерот превртуваше камиони на патиштата. Пожарникарите имале полни раце работа, паѓале дрва, ...

ВИДЕО: Новинарка од БиХ за 17 дена добила диплома за медицинско училиште – Скандалот со фалц дипломите снимен и со камера !

ВИДЕО: Новинарка од БиХ за 17 дена добила диплома за медицинско училиште – Скандалот со фалц дипломите снимен и со камера !

Азра Омеровиќ, новинарка од босански „Журнал“, за само 17 дена успеала да добие диплома од средното медицинско училиште во Сански Мост, пренесуваат тамошните медиуми потенцирајќи дека таа притоа не присуствувала ...

Македонија се спрема за снег !

БиХ: Пронајдени 20 мигранти кои премрзнале во планина !

Горската служба за спасување во Бихаќ по целодневна потрага вечерва ги пронајде и последните четворица мигранти на планината Пљешевица. Двајца од нив се пронајдени во тешка состојба, со смрзнатини опасни ...

Page 3 of 4 1 2 3 4