Tag: Болница

Хрватска: Пијан тинејџер кршел во болница со 4 промили алкохол во крвта !

Хрватска: Пијан тинејџер кршел во болница со 4 промили алкохол во крвта !

Тинејџер на новогодишната ноќ кршел се пред себе во болница во Загреб, велат хрвaтските медиуми.Според информациите момчето било на возраст од 14 години, а кога дошол во болницата тој имал ...

Германија: Двајца браќа правеле сами петарди – Со тешки повреди се борат за живот во болница !

Германија: Двајца браќа правеле сами петарди – Со тешки повреди се борат за живот во болница !

Двајца браќа во Германија се тешко повредени во новогодишната ноќ во Есен , откако активирале ракети и петарди , кои самите ги направиле. Браќата се на возраст од 31 и ...