Tag: брег

Романија: Вреќи со 100 килограми кокаин испливале на брегот на Црно море !

Романија: Вреќи со 100 килограми кокаин испливале на брегот на Црно море !

Романската полиција пронашла десетици пакети со кокаин со вкупна тежина од околу 100 килограми кои брановите ги исфрлиле на брегот на Црното Море, а надлежните претпоставуваат дека дрогата е дел ...

ВИДЕО: Огромен дрвен крст исплива на брег на Флорида ! Божји знак или нешто друго ?!

ВИДЕО: Огромен дрвен крст исплива на брег на Флорида ! Божји знак или нешто друго ?!

Голем број верници и набљудувачи се собраа на една од плажите во Јужна Флорида откако на нејзиниот брег исплива огромен дрвен крст. Според пишувањата на американските медуми, некои од насобраните ...