Tag: број

Тинејџер си го продал бубрегот за „Ајфон“ – Сега мора секој ден на дијализа !

„Сифилисот“ коси во Европа заради сексот меѓу мажите – Бројот на болни, зголемен за 70% !

Случаите на сифилис во Европа се зголемиле за 70 отсто од 2010 година, главно поради поризичниот секс помеѓу мажите. Ова се наведува во извештајот на Европскиот центар за превенција и ...

Пренос во живо: Петмина затвореници се забарикадирале во ќелија во штипскиот затвор ! Се закануваат со самоповредување !

Во британските затвори, врие од Албанци !

Бројот на Албаници во затворите во Велика Британија во последните пет години се зголемил за четирипати, додека нарко групите ги „окупирале“ улиците со евтин кокаин, пишува лондонскиот весник „Дејли Мирор“. ...