Tag: будимпшешта

ВИДЕО: Груевски на шопинг во Будимпешта !

ВИДЕО: Груевски на шопинг во Будимпешта !

Унгарскиот портал 444.hu објави видео снимка од екс македонскиот премиер, бегалецот Никола Груевски, како се шета во трговскиот центар WestEndCity, лоциран во центарот на Будимпешта на популарната улица Ваци. Порталот ...