Tag: водопади

Сакал да се самоубие скокајќи од водопадите на Нијагара, ама преживеал !

Сакал да се самоубие скокајќи од водопадите на Нијагара, ама преживеал !

Маж кој намерно се фрлил во водопадите на Нијагара, е пронајден жив и здрав педесетина метри подолу, објави канадската полиција во средата. Полицијата во округот Нијагарини водопади примила повик во ...