Tag: вработени

45 вработени во Општина Будва не доаѓале на работа а примале плата – Штетата е најмалку 5 милиони евра !

45 вработени во Општина Будва не доаѓале на работа а примале плата – Штетата е најмалку 5 милиони евра !

Против 45 вработени во локалната управа на Будва и јавните претпријатија ќе биде покрената дисциплинска постапка и ќе им биде даден отказ, бидејќи подолг период не доаѓале на работа. – ...