Tag: голдсмит

15 годишната ќерка на најпознатиот банкар Голдсмит и внука на Ротчајлдс, почина во несреќа !

15 годишната ќерка на најпознатиот банкар Голдсмит и внука на Ротчајлдс, почина во несреќа !

Ќерката на Бен Голдсмит, најпознатата банкарска фамилија во светот, почина во понеделникот по несреќата на семејната фарма. Милионерот и финансиер, нејзиниот тако Бен Голдсмит, објави тажна порака на твитер, во ...