Tag: град

Свештеник ќе прави масовен егзорцизам со хеликоптер, прскајќи осветена вода врз град со 300.000 жители ?!

Свештеник ќе прави масовен егзорцизам со хеликоптер, прскајќи осветена вода врз град со 300.000 жители ?!

Монсињор Рубен Дарио Монтоја е бискуп во Буенавентура, најголемиот пристанишен град на пацифичкиот брег на Колумбија, со повеќе од 300 илјади жители. За спасение на душите на граѓаните бискупот овој ...

Поларна мечка во Русија, дошла во град да бара храна !

Поларна мечка во Русија, дошла во град да бара храна !

Гладна поларна мечка се појавила на улиците на индустрискиот град Норилск во Русија.Белата мечка во потрага по храна минала неколку стотини километри и стигнала до градот Норилск. Женката мечка, очигледно ...

ВИДЕО: На хрватскиот остров Паг ќе се прави луксузен град за 10.000 луѓе !

ВИДЕО: На хрватскиот остров Паг ќе се прави луксузен град за 10.000 луѓе !

Хрватскиот остров Паг наскоро би можел да добие сосема нов град и тоа многу луксузен. Претприемачот Едо Maрзиќ деновиве во Загреб го претстави проектот "Златен брег", кој предвидува изградба на ...

Page 1 of 2 1 2