Tag: ддв

Од идната година, и нови пари со името „Северна Македонија“ !

За да си вратите 270 денари ДДВ, треба да потрошите 18.000 денари ?! Ова ли е долго најавуваното враќање на ДДВ ?!

Трката за повраток на максимални 7200 денари ДДВ почнува од први јули. 15 проценти од собрани 48.000 денари ДДВ на крајот од годината е конечната формула која ја соопшти премиерот ...