Tag: дик

И официјално, за претседател на државата ќе трчаат тројца кандидати !

До 13 часот, гласале само 19,89% од гласачите !

Според официјалните податоци на државната изборна комисија, на претседателските избори до 13 часот гласале вкупно 19,89% од регистрираните гласачи . Според податоците од Државната изборна комисија, од вкупно регистрираните 1 ...

И официјално, за претседател на државата ќе трчаат тројца кандидати !

И официјално, за претседател на државата ќе трчаат тројца кандидати !

Само тројца од девет кандидати ќе влезат во трката за претседател на државата на 21 април. Државната изборна комисија потврди дека Гордана Силјановска Давкова, Стево Пендаровски и Блерим Река во ...