Tag: долари

ВИДЕО: Раперот „Пост Малоун“ фрлил 50.000 долари на публиката на концерт во Мајами !

ВИДЕО: Раперот „Пост Малоун“ фрлил 50.000 долари на публиката на концерт во Мајами !

Еден од најпопуларните рапери на денешницата, Пост Малоун, фрлил 50.000 долари во банкноти од 1 долар во публиката на својот концерт во еден ноќен клуб во Мајами. 24-годишниот рапер се ...

Архитекти од Виетнам, наместо нов кров за катедралата Нотр Дам, предлагаат водени текови со чамци ?!

За обнова на катедралата „Нотр Дам“ собрани близу милијарда евра !

Францускиот министер за култура Франк Риестер изјави дека шест месеци по пожарот кој значително ја оштети средновековната катедрала Нотр Дам, собрани се и ветените 922 милиони евра за нејзина реконструкција. ...

САД толку должат, што не можат веќе ни да го изговорат бројот !

Американците добиваат за работата 28 долари на час – Само во септември отворени нови 136.000 работни места !

Во септември, вработеноста во САД стабилно се зголеми со  136,000 нови работни места, додека стапката на невработеност изненадувачки падна на ниво од 3,5%. Овие податоци потврдуваат  мал застој на создавање ...

ВИДЕО: Најбогатото семејство во САД, заработува 70.000 долари во минута или 4.2 милиони за еден час !

ВИДЕО: Најбогатото семејство во САД, заработува 70.000 долари во минута или 4.2 милиони за еден час !

Додека го читате овој текст семејството Валтон ќе биде побогато за 70.000 долари.Оваа фамилија е најбогата во САД со заработка од минута во минута. За еден час тие заработуваат 4.2 ...

Page 1 of 5 1 2 5