Tag: доналд

Трамп предлага буџет, кој не може ни да се прочита…Близу пет трилијарди долари ?!

Доналд Трамп на следните избори оди со собрани 40 милиони долари од донации !

Американскиот претседател Доналд Трамп ќе пријави дека за кампањата за реизбор на претседателските избори во 2020 година во првиот квартал од оваа година собрал повеќе од 40 милиони долари. Тоа ...