Tag: донации

Тргнале со велосипед во Ирак за да соберат пари за загрозените, во Белград им го украле !?

Тргнале со велосипед во Ирак за да соберат пари за загрозените, во Белград им го украле !?

Двајца велосипедисти, членови на непрофитната организација „Степ ин“ на пат од Ирак на нивниот велосипед поминаа 2.000 километри. Во кампањата „Cyclingfortirairaq”, двајцата се возеат илјадници милји за да го привлечат ...

Трамп предлага буџет, кој не може ни да се прочита…Близу пет трилијарди долари ?!

Трамп собрал 25 милиона долари за кампања, само неколку часа по објавата дека оди на втори избори за претседател !

За само неколку часа американскито претседател Доналд Трамп собра речиси 25 милиони долари од донации. Трамп собра милиони само за неколку часа по објавата на кандидатурата за втор претседателски мандат ...

Трамп предлага буџет, кој не може ни да се прочита…Близу пет трилијарди долари ?!

Доналд Трамп на следните избори оди со собрани 40 милиони долари од донации !

Американскиот претседател Доналд Трамп ќе пријави дека за кампањата за реизбор на претседателските избори во 2020 година во првиот квартал од оваа година собрал повеќе од 40 милиони долари. Тоа ...