Tag: дрес

Заради острите коментари, на Меси му се заканува двегодишна суспензија во дресот на Аргентина !

Заради острите коментари, на Меси му се заканува двегодишна суспензија во дресот на Аргентина !

Лионел Меси би можел да не заигра повеќе за аргентинската репрезентација ако се остварат најавите дека КОНМЕБОЛ ќе му изрече суспензија од две години. Причина за тоа се неговите коментари ...