Tag: евра

ВИДЕО: Тајфун потопил десет нови супербрзи возови во Јапонија, вредни над 100 милиони евра !

ВИДЕО: Тајфун потопил десет нови супербрзи возови во Јапонија, вредни над 100 милиони евра !

Десет супербрзи возови, кои минатиот месец ги потопи тајфунот „Хагибис“, иако имаат огромен број на функционални делови, сепак ќе бидат уништени. Скапите брзи возови кои што сообраќаеле на линијата Хокурику ...

„Адриа Ервејз„ банкротираше !

„Адриа Ервејз„ банкротираше !

Авио-компанијата „Адриа Ервејз“ објави банкрот, со што го затвори бизнисот после 58 години работа. Во соопштението на компанијата се вели дека на 30.09.2019 година е основана стечајна постапка пред Окружниот ...

Грција бара предвреме да отплати над 70 милиони евра од меѓународниот долг !

Грција бара предвреме да отплати над 70 милиони евра од меѓународниот долг !

Грчкиот министер за финансии Христос Стајкурас изјави дека побарал од европските доверители да одобрат предвремена отплата на дел од долгот кон Меѓународниот монетарен фонд. Тој рече дека предвремената отплата на ...

Хрват хакирал банкомат – Полицијата собирала 10.000 евра кои се исфрлале на улица !

Хрват хакирал банкомат – Полицијата собирала 10.000 евра кои се исфрлале на улица !

Полицајците собрале скоро 10.000 евра од улицата среде ноќ откако бил ограбен банкомат кај хрватската пошта во Сплит, пишува Слободанка Далмација. Наводно, веднаш по полноќ, крадецот дошол на банкомат и ...

Page 1 of 9 1 2 9