Tag: Егзорцизам

Свештеник ќе прави масовен егзорцизам со хеликоптер, прскајќи осветена вода врз град со 300.000 жители ?!

Свештеник ќе прави масовен егзорцизам со хеликоптер, прскајќи осветена вода врз град со 300.000 жители ?!

Монсињор Рубен Дарио Монтоја е бискуп во Буенавентура, најголемиот пристанишен град на пацифичкиот брег на Колумбија, со повеќе од 300 илјади жители. За спасение на душите на граѓаните бискупот овој ...