Tag: електричен

ХИТ ВИДЕО: Ако не го држеа, отиде Шилегов од електричниот тротинет, на земја !

ХИТ ВИДЕО: Ако не го држеа, отиде Шилегов од електричниот тротинет, на земја !

„Откако помина „струјниот удар”, малку нормална вожња. Во основа е едноставно, но треба навикнување на почеток. Може и ќе го заменам тротинетот“, напиша градоначалникот Петре Шилегов. https://twitter.com/Dizajnerot/status/1127586165262114816 Тој напиша и ...

ВИДЕО: Новиот електричен автомобил на „Рено“ ќе лета со 400 км на час !

ВИДЕО: Новиот електричен автомобил на „Рено“ ќе лета со 400 км на час !

Електромобилот Renault Zoe според резултатите за првите два месеци од годината е втор по популарност во Европа, независно од доста „угледната“ возраст (на пазар е од 2012 година) поради одговарачка ...