Tag: ерлајнс

„Американн ерлајнс“ одложи 115 летови со авионите „Боинг“ до 19 август !

„Американн ерлајнс“ одложи 115 летови со авионите „Боинг“ до 19 август !

Авиокомпанијата „Американ ерлајнс” објави дека летовите со „боинг 737 макс” ќе бидат одложени до 19 август.На овој начин, според АП, дневно ќе бидат одложени околу 115 летови на „Американ ерлајнс”, ...