Tag: загреб

ВИДЕО: Загрепчанец истуркал автомобил цели 85 километри, ќе продолжи до 100 за Гинис !

ВИДЕО: Загрепчанец истуркал автомобил цели 85 километри, ќе продолжи до 100 за Гинис !

Загрепчанецот Томислав Лубењак го собори Гинисовиот рекорд за најдолго туркање на автомобил, туркајќи го возилото повеќе од 85 километри и тоа со брзина од шест километри на час. Неговиот потфат ...

Хрватска: Маж со пила и исекол два прста на сопругата !

Хрватска: Тројца Македонци пљачкосувале низ Загреб, па завршиле во притвор !

Тројца државјани на Македонија завршија во истражниот затвор „Реметинец“ во Загреб, откако провалиле во стан во главниот град на Хрватска, од кои однеле злато и разни предмети. Двајца Македонци на ...