Tag: залутан

ВИДЕО: Кит залутал во Темза во Лондон ?!

ВИДЕО: Кит залутал во Темза во Лондон ?!

Кит долг најмалку пет метри, бил вчера забележан во реката Темза блиску Лондон, скоро една година откако во близина на британската престолнина бил виден бел кит. https://twitter.com/BenTM1973/status/1181222870992773122 „Ние сме 99,99 ...