Tag: замзрнувач

ВИДЕО: Женски труп, пронајден по 19 години во замрзнувач  во Хрватска !?

ВИДЕО: Женски труп, пронајден по 19 години во замрзнувач во Хрватска !?

Началникот на хрватската полиција на Меѓумурје Иван Сокач изјави дека во замрзнувач во семејна куќа во градот Паловец било најдено тело на женско лице. Полицијата се сомнева дека станува збор ...